Nordics стартира специална търговска кампания, насочена към специалистите по дентална медицина. За да могат стоматолозите да се запознаят с експертното портфолио на марката, осигуряваме отстъпка -30% от поръчката на всеки зъболекар.

 

Условия на промоцията за зъболекари:

 

Nordics предлага експертна алтернатива на традиционните пасти за зъби, като във всеки от продуктите е интегриран принципът за устойчивост, експертност и безопастност. 

Устойчивостта в производството на стоки е вече законно-регулирана необходимост в целия Европейски съюз. Nordics следва зеления принцип на минимален отпадък и максимално оползотворяване на природните материали. Всички хартиени опаковки, които използваме са от рециклиран картон, а пластмасата в продуктите ни е добита от захарна тръстика. Така, всички модели четки за зъби Nordics са изработени от PLA материал – биопластмата, която също така е и 100% рециклируема. Конците за зъби Nordics са продукти с нулев отпадък, а водите за уста са произведени във флакони от рециклирана пластмаса.

Експертността е водещата ни цел, като достигаме високи нива на почистване на плаката и бактериите със сертифицирани органични и натурални формули. В продуктите си влагаме редица растителни екстракти с доказани свойства, а в детските пасти за зъби сме интегрирали пробиотик и витамини. Портфолиото ни съдържа както продукти с флуор, така и такива без, които сме заместили с ксилитол и/или калции.

Безопасността на продуктите ни за дентално почистване се гарантира от натуралните алтернативи, които заместват веществата SLS, PEG, фталати, титаниев диоксид, захар, консерванти и парабени. Всички продукти от Nordics са веган и не са тествани върху животни.

 

С тази кампания заявяваме желанието и готовността си да партнираме с денталните специалисти за разпространяване на експертна алтернатива сред българските зъболекарски кабинети.

 

За повече информация за продуктите ни може да разгледате блог секцията на сайта ни или да ни последвате в социалните мрежи Facebook, Instagram, и LinkedIn.