Пробиотиците и обещаващите ползи за нашите зъби

Какво са пробиотиците?
Първо нека да отговорим на този въпрос. Пробиотиците, всъщност са живи микроорганизми, като бактериите, които обаче действат в наша полза. Те поддържат здравословния баланс на нашата чревна флора и се грижат за силата на имунната ни система.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Туби изработени от захарна тръстика!

Един от основните проблеми при производството на паста за зъби се крие в самите туби. Тубите за паста за зъби се рециклират изключително трудно и на практика остават вечни. Това е така заради финия слой алумий, които се вкарва в самата туба и служи като предпазна бариера, запазвайки ароматите свежи по време на срока на годност.
Проведохме различни проучвания в реална обстановка и в края на 2020 успяхме да предложим първата 100% рециклируема туба за паста за зъби, изработена от захарна тръстика.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Бутилки изработени от 100% rPET

Пластмаса за еднократна употреба. За съжаление всички знаем за нея. Щом четете тази статия, значи разбирате вредата от употребата на пластмаса за еднократна употреба и как тя влияе на околния свят. Не искаме да говорим за глобалното замърсяване и постепенното изчезване на животинските видове. Ние се стремим да провокираме промяна и затова ще ви разкажем за това как вие ставате част от нея с всяка закупена вода за уста Nordics.
Внедрихме в производството на водите ни за уста бутилки от 100% рециклирани пластмаси. Бутилки, които преди това са били най-различни неща.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ