Nordics променя начина, по който четкаме зъбите си! Непрестанно предлагаме качествена алтернатива на конвенционалната орална грижа, но този път променихме играта. Безупречна хигиена, крепко дентално здраве, същинско изживяване за сетивата при миене на зъбите. Освен това и спасяваме нашата планета от замърсяване с пластмаса – това са новите премиум четки от Nordics.

Написали сме десетки редове за важността на денталното здраве и спешната необходимост да направим промяна в полза на природата. Ние не само повишаваме информираността по тези теми, но и проектираме полезни инструменти, достъпни за всяко домакинство. Така се ражда всеки продукт на Nordics. Ние сме изключително горди с нашите Premium четки за зъби. Вижте какво стои в сърцето на промяната:

  1. Удивителният брой от 6580 висококачествени ултра-меки влакна осигуряват почистваща повърхност, равна на 3 стандартни четки за зъби. Всяка от тези нишки се полира с диамантен диск по време на производството, така че краищата на влакната са запечатани против микроорганизми и ерозия. Тази технология увеличава себестойността на продукта, поради което малко производители избират да включат полирането в своя процес. Релефът на зъбите ни прилича на Хималаите – върхове и низини, ъгли и остри ръбове. Ето защо е от решаващо значение да имаме гъвкава глава и меки влакна, които докосват всяка точка от зъбния ни емайл. Премиум четките Nordics, с плътни глави, измиват плаката и остатъците от храна. Техниките на четкане също са много важна част от крайния резултат.
  1. Дръжката е изработена от биопластмаса PLA – това е форма на млечна киселина, добита изцяло от възобновяеми източници – ферментирало растително нишесте. По този начин никога не се използва нефт за производството на тези четки за зъби. Те са 100% рециклируеми, но също така производството на PLA (polylactic acid) помага за намаляване на CO2 в атмосферата. Не е ли всичко това просто перфектно?
  2. Намалено тегло на четката за зъби – спестяваме от производствения материал, като проектираме надеждна куха структура на дръжката за леки и свободни движения на ръката. Ние в Nordics се ръководим от принципа на минимализма „Използвай точно толкова, от колкото имаш нужда”. Вложихме специални усилия в дизайна на главата на четката – където е от съществено значение да увеличим почистващата сила. Нека не забравяме, че много заболявания на тялото започват именно от устата.
  3. Опаковката е изработена от 100% рециклирана хартия – оставайки верни на същността на нашата марка, ние създадохме сигурна опаковка, която е направена изцяло от рециклирани материали. Смятаме, че минималистичната и рециклирана опаковка е минимумът за продукт със зелена концепция.
  4. Меки, масажиращи влакна – статистиката говори ясно, близо половината (46%) от всички хора над 30 години показват признаци на заболяване на венците. Логично на тези данни, четките за зъби с меки влакна не само формират значителен дял от пазара, но имат постоянна тенденция на пазарен ръст. Това не е случайно. Всъщност меките влакна предотвратяват нараняването на венците от прекомерен натиск по време на миене – навик, който много от нас правят неволно. Зъболекарите препоръчват меките четки за зъби като ефективен начин за почистване на плаката и предпазване на линията на венците. Четките за зъби Nordics Premium пропорционално разпределят натиска по време на миене, като по този начин предотвратяват дразнене или отдръпване на венците. Освен това, меките 6580 косъмчета нежно масажират тъканта на венците и стимулират кръвообращението.
  5. Забавни и закачливи цветове – не на последно място избрахме най-интригуващите цветове, които разбиват стереотипа, че четкането е досадно задължение. Четкането може да бъде полезно и забавно. Насладете се!

 

Четките за зъби винаги ще бъдат основният инструмент за почистване на зъбите. Те съществуват в различни форми от древни времена и много преди пастата за зъби да бъде въведена в процедурата по измиване на зъбите. Една от целите на Nordics е да въведе висококачествени, леснодостъпни и екологични дентални грижи за всеки потребител. Направихме още една стъпка в постигането на тази цел, като създадоххме нашите премиум четки за зъби.