За марката

Създадохме Нордикс с идеята да променим традиционната орална хигиена към по-добро и да комбинираме професионалния подход с идеята за опазването на околната среда.

Нашата история започва през 2015 и оттогава досега Нордикс се превърна в един от най-бързо развиващите се брандове за грижа за зъбите. Нашите продукти могат да се открият в 35 държави по целия свят и ние продължаваме да развиваме и обогатяваме портфолиото си. Ние бяхме едни от пионерите по време на т.нар. „био вълна“ в козметиката, която започна през 2015г.
За нас, предлагането на продукти с „чисти етикети“ е основна цел. Вярваме, че продуктите, които използваме всекидневно трябва да са създадени отговорно и честно от професионалисти. Доставяме нашите съставки и суровини от най-добрите в световния бизнес и винаги сме отворени към нови и интересни предложения.

Развивайки Нордикс като нов тип бранд за дентална хигиена искаме да покажем и вдъхновим промяна. Промяна към по-добро и за всеки.

За партньори

Опитваме се да работим в близък и постоянен контакт с всички наши партньори, защото, в крайна сметка, бизнесът, индустрията и прогресът се създават от хората. Един от ключовите фактори за нашия успех е това, че се опитваме да градим нещо важно заедно с нашите партньори. Разбираме че, клиентите, дистрибуторите и търговските представители трябва да разполагат с най-добрите цени, за да генерираме взаимни ползи. Затова нашата стратегия е да предлагаме продуктите ни с възможно най-нисък марж. Идеята ни е да растем бавно, но сигурно, без да гоним краткосрочни печалби.

Продуктите ни преминават през редица независими оценки на качеството всяка година и винаги се опитваме да сме възможно най-добри. Многобройни международни организации застават зад Нордикс и можем да предоставим всякаква документация и сертификати, за да докажем качеството на продуктите си.

Сертификация

Изключително много ценим доверието на нашите клиенти и знаем, че то не се гради само с маркетингови обещания. Затова инвестираме много усилия и ресурси в сертифицирането, лабораторните анализи и независими тестове. Работим с няколко научни лаборатории, които изследват всички продукти и партиди.

Някои от сертификатите, които притежаваме са:
Ecocert Cosmos Organic, Ecocert Cosmos Natural, Vegan, Cruelty Free, ISO 9001, ISO14001, GMP, FSC и др.
Различните пазари имат различни изисквания и ние сме готови да отговорим и на най-взискателните сред тях.

Професионален подход

Всички наши продукти са създадени от концепция, през разработка до производство от експерти по дентална грижа. Нашият екип от химици, разработчици и технолози работи заедно, за да създаде възможно най-добрите продукти.

Устойчивост

Идеята за създаването на Нордикс дойде от нуждата да променим традиционните продукти. Да ги направим по-природосъобразни и да изчистим състава от всички ненужно. Да създаваме чисти продукти за цялото семейство е основната ни цел.

Чисти етикети

Използваме само доказани и одобрени съставки, които преминават през процес на лабораторни изследвания и качествен контрол. Да прозивеждаш продукти без вредни съставки е изключително предизвикателство, но не и невъзможно.